Ervin Zukanović predstavljen u novom klubu

Iskusni bh. defanzivac karijeru nastavlja u Turskoj

Ervin Zukanović predstavljen u novom klubu · Zvanično

Ervin Zukanović je nakon polusezone u redovima italijanskog SPAL-a krenuo u potragu za novim izazovom, a pronašao ga je, kao se i najavljivalo, u Turskoj.

Naime, dugogodišnji bh. reprezentativac je danas predstavljen u svom novom klubu, Fatih Karagumruku. Riječ je o novom članu turske fudbalske elite.

Zukanović, 33-godišnji defanzivac, je u novom klubu predstavljen kao veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Ervin Zukanović je karijeru počeo u Željezničaru (u BiH je igrao i za Velež), da bi potom igrao u Austriji i Belgiji. Veliki dio karijere je proveo u Italiji gdje je branio boje Chieva, Samprodije, Rome, Atalante, Genoe i SPAL-a.

Top Komentari

zvjezdan10
Čuo sam za većinu turskih klubova al za ove iskreno nisam nikad čuo.
4 0
Mowzilla
E moj Zuka egzotičaru, sam sebe odstranjuješ od repke, a valjaš nam još bar za klupe, šteta...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi