Neshvatljiv potez Zagrepčana

Igrači Dinama nisu imali hrabrosti suočiti se sa Mirtom Šurjak

S. Grebović

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa, Dinamo je večeras na Poljudu bio bolji od Hajduka rezultatom 2:1.

Za goste iz Zagreba pogađali su Lirim Kastrati u 42. i Mislav Oršić osam minuta kasnije sjajnim golom, a sve što je Hajduk uspio do kraja uraditi je gol Jurića u posljednjim trenucima regularnog toka meča.

Neki će se usuditi i reći da je Dinamo već osvojio titulu jer je Hajduku već sada pobjegao na pet bodova prednosti, ali ipak ćemo sačekati na konačni rasplet.

Nakon još jedne domaće utakmice Hajduka uslijedila je nova emisija "Hajduk Digitala", koju uređuje i vodi atraktivna voditeljica Mirta Šurjak, koja po završetku meča sa glavnim akterima utakmice sabira njihove dojmove.

Večeras su obožavaoci ove emisije, ali i njenog lika i djela ostali uskraćeni za to jer se igrači Dinama jednostavno nisu pojavili u studiju, što je atraktivnu Šurjak iznenadilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.