Nevjerovatna Mirta Šurjak zbunila i Darka Todorovića: "Bliže, bliže taj mikrofon..."

Nije ni prvi ni posljednji kojem se to desilo

Nevjerovatna Mirta Šurjak zbunila i Darka Todorovića: "Bliže, bliže taj mikrofon..."

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Darko Todorović debitovao je jučer za Hajduk u koji je stigao nedavno na posudbu iz Red Bull Salzburga.

Todorović je odlučio nastaviti karijeru na Poljudu jer je bilo jasno da u Salzburgu ne računaju na njega za novu sezonu. Čini se da je to bio dobar potez, a Todorović je već u debiju pokazao da će biti pojačanje.

Hajduk je slavio sa 2:0 protiv Istre, a bh. fudbaler na teren je ušao u drugom poluvremenu, te je uspio upisati asistenciju kod drugog pogotka.

Nakon meča Todorovič je dao i izjavu za Hajduk TV, a u sudiju je bila i zanosna Mirta Šurjak koja nosi titulu jedne od najljepših novinarki na ovim prostorima. Todorović je sinoć shvatio zbog čega je to tako, te se uspio malo zbuniti, ali nije ni prvi ni posljednji kojem se to desilo kada je prekoputa bila Mirta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bliže, bliže malo mikrofon", govorila je Mirta, dok je Todorović kroz smijeh odgovorio: "Nisam navikao".

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Jako neougdna situacija hahah, jadni li su ovi kad sa sisatom Mirtom moraju pricat haha
7 0
Penderinos
Darko ne skida oči sa sisa
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi