Novi igrač Hajduka se skinuo pred Mirtom Šurjak, a njena reakcija sve govori

Morao je obući dres novog kluba

Novi igrač Hajduka se skinuo pred Mirtom Šurjak, a njena reakcija sve govori

E. Čaušević

Grčki fudbaler Dimitris Diamantakos odlučio je karijeru nastaviti u dresu splitskog Hajduka.

Hajduk je jučer predstavio novog fudbalera koji je stigao iz St. Paulija. U ovom klubu diamantakos je na 52 utakmice zabio 19 golova, te na Poljud stiže kao veliko pojačanje za novu sezonu.

Diamantakos je predstavljen putem Hajdukove zvaničnog YouTube kanala gdje su navijači mogli uživo pratiti njegov prvi komentar nakon potpisa ugovora.

Grk je izabrao dres s broj 14, a kada mu je zanosna voditeljica Mirta Šurjak uručila dres on ju je ostavio bez teksta jer je skinuo košulju i odlučio je odmah da obuče dres novog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mirta je samo s osmijehom pratila šta radi Diamantakos.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Kad kuravu postaviš na poziciju voditeljice samo na osnovu njenog izgleda, a onda se onda obruka i kaže dimitrios dimintiakos
1 1
Penderinos
Može li neko da kaže rospiji da se igrač zove diamantakos a ne dimintiakos
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi