Čeka se odgovor

Krunić pred životnom odlukom, a vrijeme ističe!

Admin Čaušević

Rade Krunić iza sebe nema sezonu kakvu je očekivao, ali i dalje je bh. veznjak na cijeni i na stolu ima niz ponuda kako iz Italije tako i iz inostranstva.

Već je jasno da Stefano Pioli ne računa na Fočaka te da u Milanu traže način kako da bh. reprezentativaca pošalju u neki drugi klub.

Krunić se nalazi pred životnom odlukom, a zainteresovani klubovi žele da dobiju odgovor. Silno ga želi Freiburg, baš kao i Torino, a od jutros su zainteresovana i dva nova kluba.

Naime, kako Tuttosport piše u svojim redovima bi ga rado vidjeli Sampdorija Claudija Ranierija te Benevento kojeg sa klupe vodi Pippo Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Milan je najbolja ponuda Freiburga, Nijemci su spremili osam miliona eura, ali pitanje da li je Krunić spreman da napusti Apenine gdje stigao još prije šest godina.

Krunić je u prvom dijelu prošle sezone igrao koliko-toliko, zimus je povrijedio stopalo, ali je nastavak sezone dočekao spreman pa je priliku uglavnom dobijao s klupe. Upisao je ukupno 18 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.