Milan hoće Milenkovića, ali mu je ponuđen drugi igrač i to sa nižom cijenom

Traži se dogovor

Milan hoće Milenkovića, ali mu je ponuđen drugi igrač i to sa nižom cijenom

E. Škorić

AC Milan zainteresovan je za srbijanskog štopera Nikolu Milenkovića, no Fiorentina bi radije da na San Siro pošlje Federica Chiesu.

Stefano Pioli želi da ojača svoj tim jednim kvalitetnim defanzivcem i uvjeren je da je to Milenković, ali Toskanci ne žele da puste ovog ljeta svog nogometaša.

Međutim, Gazzetta dello Sport piše da je Fiorentina spremna zaraditi od prodaje igrača i Milanu nudi Federica Chiesu po nešto manjoj cijeni, samo kako bi se riješila nezadovoljnog igrača i usput zaradila.

Chiesa ima ugovor do ljeta 2022. godine i sve više iskazuje nezadovoljstvo, pa su u Firenci odlučni da ga prodaju već sada. Spremni su da spuste cijenu i na taj način namame Milan, ali Rossoneri bi ipak da rješavaju pitanje odbrane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je ofanzivni dio pojačao s Brahimom Diazom, u vezu je stigao Sandro Tonali, ali neophodni su defanzivci, štoper i desni bek.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi