Foto - EPA

Još uvijek se čeka Milik

Džeko je ponovo na naslovnicama: Kada bi Edin mogao završiti transfer u Juventus?

Midhat Šljivak

Edin Džeko nalazi se na korak od potpisa za torinski Juventus.

Aktuelni prvak Italije odustao je od dovođenja Luisa Suareza i posvetio se dovođenju bh. dijamanta, a posao bi po navodima italijanskih medija trebao uskoro biti završen.

Edin je na naslovnici ugledne italijanske Gazzette. Navodi se kako je Juve krenuo u finalizaciju transfera i da bi sve trebalo biti veoma brzo, čim poljski napadač Arkadiusz Milik prihvati ponudu Rome.

A list blizak Staroj dami Tuttosport donosi i konkretan datum. Prema njihovim informacijama u narednih 48 sati Milik će donijeti odluku i tada bi sve trebalo biti završeno.

Poljak ima zaista odličnu ponudu iz Rima. Nude mu 4.5 miliona eura po sezoni, gotovo duplo više nego što trenutno ima u Napoliju, no on je za sada uporan u ostanku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve dakle zavisi od volje i želje Poljaka, no kompletna saga će očigledno biti završena jako brzo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.