Plemići sutra gostiju Olimpiji

HŠK Zrinjski otputovao u Ljubljanu

HŠK Zrinjski, igrači, stručni stožer i klupsko izaslanstvo danas su otputovali u Ljubljanu. 

Mostarski tim tamo će sutra igrati utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv ljubljanske Olimpije na stadionu Stožice.

Utakmica je na rasporedu u 18:30h, a UEFA je ovaj meč povjerila sudijama iz Španije, te je za glavnog suca određen je Ricardo de Burgos Bengoechea. Prije puta svi članovi kluba koji su danas sjeli u avion za Ljubljanu testirani su na koronavirus a kao i prethodni put svi testovi bili su srećom negativni. 

Olimpija je papirnati favorit u ovom duelu, no rezultati koje slovenački tim ostvaruje u ovoj sezoni ostavljaju nadu da HŠK Zrinjski u jednoj utakmici i to bez publike može ostvariti dobar rezultat i plasirati se u 3. pretkolo. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.