Olimpiji pred Zrinjski stigla dva pojačanja, jedno je iz Manchester Cityja

Dodatno pojačani

Olimpiji pred Zrinjski stigla dva pojačanja, jedno je iz Manchester Cityja

E. Škorić

U četvrtak će u Ljubljani meč drugog kola kvalifikacija za Evropsku logu odigrati Olimpija i Zrinjski.

Bh. predstavnik ide na jako teško gostovanje, no itekako ima pravo mostarski klub da se nada 'čudu' i plasmano u treće kolo. Olimpija nije baš u najboljoj formi i to bi Plemići morali da iskoriste.

Ipak, loše vijesti dolaze do Mostara budući da je Olimpija dovela još jedno zvučno pojačanje. Najprije je iz Partizana stigao Đorđe Ivanović, koji je već debitovao protiv Mure, a sada i dijete Crvene zvezde Luka Ilić.

Kapiten omladinske reprezentacije Srbije nastupit će protiv Zrinjskog kao posuđeni igrač Manchester Cityja, koji ga je prethodno slao u nizozemsku momčad NAC Breda.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osim toga, trener Slovenaca Dino Skender dobiće mogućnost da koristi i Andresa Vombergara, koji se poslije godinu i pol dana vraća iz Ufija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Ivanović se ozljedio protiv Mure
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi