Mediji 'smijenili' Mladena Žižovića, stigao odgovor iz HŠK Zrinjski

Demant na pisanje hrvatskog portala

Mediji 'smijenili' Mladena Žižovića, stigao odgovor iz HŠK Zrinjski

E. Škorić

Iz redova HŠK Zrinjski odlučili su demantovati hrvatski portal koji je nagovijestio smjenu trenera Mladena Žižovića.

Spomenuti portal, inače najčitaniji u regionu, objavio je kako će Žižović biti smijenjen bez obzira na utakmicu protiv Olimpije iz Ljubljane u četvrtak, a vijest su prenijeli i neki bh. mediji.

Iz mostarskog kluba su sada odlučili sve to demantovati i jasno poručiti da nisu u potrazi za novim trenerom.

"S obzirom na veliki broj upita nakon jučer objavljene lažne vijesti jednog hrvatskog portala, a koju su odlučili prenijeti i određeni bh. mediji, kako će šef stručnog stožera Mladen Žižović biti otpušten “bez obzira na rezultat europske utakmice s Olimpijom”, HŠK Zrinjski želi jasno i kratko istaći kako nije u potrazi za novim trenerom, kao i da će aktualni šef struke ostati na svojoj poziciji i nakon utakmice u četvrtak, bez obzira na rezultat europske utakmice s Olimpijom", poručili su Plemići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Zrinjski u četvrtak gostuje u Ljubljani u 2. pretkolu Evropske lige.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bula11
Ali zato neuspjeh protiv Zelje i Siroki I ON JE BIVSI ??
5 1
Pozitiva
Moje mišljenje je da ŽIŽOVIĆ radi dobar posao, da mu se mora dati prilika da sredi stanje i slozi ekipu. Pravedan je prema igračima, Pero S. igra, jer nema rješenja na lijevoj strani, ali on mu to vraća svojim zalaganjem....Ne igraju skupo plaćeni, već oni koji zaslužuju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi