Evropska liga, 2. pretkolo

Mogu li bh. timovi do iznenađenja? Kladionice im baš i ne vjeruju

Midhat Šljivak

Borac i Zrinjski večeras nastavljaju svoj evropski put utakmicama drugog pretkola Evropske lige.

Banjalučki Borac na Gradskom stadionu dočekuje portugalski Rio Ave. U redovima bh. tima su pred ovaj meč itekako optimistični i vjeruju da mogu prijeći prepreku iz Portugala.

"Nećemo prihvatiti to da su oni apsolutni favoriti na našem terenu. Moramo biti optimisti ali i cijeniti protivnika. Znamo našu snagu", poručio je trener Borca Vlado Jagodić.

Međutim, kladionice pred ovaj meč ne vjeruju previše Borcu. Kvota na njihov trijumf u Mozzart kladionici je ogromna. Na ovaj meč možete se KLADITI OVDJE.

Mostarski Zrinjski ima također dosta težak zadatak u Ljubljani protiv Olimpije.

Tim Mladena Žižovića uvjeren je da može iznenaditi favorizovanog rivala, a trener Plemića je pred meč rekao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Imaju dosta novih igrača i to je ono što bi mi trebali iskoristiti, možda još uvijek nisu u igračkom ritmu, možda nisu uigrani. Ko postigne prvi gol bit će bliži pobjedi, nadam se da ćemo to biti mi."

Kladite se u Mozzartu na ovaj meč. Kvota na Plemiće je odlična, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.