Veznjak Borca nakon meča

Danilović: Primili smo nesretan gol, a taj drugi neću ni da komentarišem

E. Čaušević

Fudbaleri Borca večeras su poraženi na svom terenu od Rio Avea (0:2) u meču drugog pretkole Evropske lige.

Ekipa iz Banjaluke odlično se nosila s favorizovanim Portugalcima i činilo se da ćemo gledati produžetke. No, Rio Ave je u samom finišu zabio dva gola i plasirao se dalje.

Nakon meča prisutnim medijima obradio se i mladi igrač domaćeg tima Vladan Danilović.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Dali smo maksimim i 100% od sebe u svakoj situaciji. Željeli smo dobar rezultat i da prođemo, ali nažalost vidjeli ste primili smo nesretan gol, a drugi neću ni komentarisati. Ostaje veliki žal, ali moramo da se okrenemo Premijer ligi i spremimo se za naredni meč", rekao je Danilović i dodao.

"Uslovi za igru su bili super. Oni su veoma tehnički i taktički dobra ekipa to je sklop Brazilaca i Portugalaca i suvišno je pričati o tehnici. Mi smo izašli na teren da probamo da igramo s njima, igrali smo koliko smo mogli i ostaje žal za nekim prilikama. Glava gore idemo dalje, dali smo 100% od sebe, ali Bože moj".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.