6

Komentari (6)

Jadnimi
Trebalo je izdržati i taj minut, ako ništa drugo bar zbog evropskih bodova, za klub i BiH
Ja zaista ne znam cemu komentari kazu primili su nesretno gol pa zato ispali, ama sta pricate, da je to bilo samo zbog toga nesretnog gola, ond je uredu da ste nesretno ispali ali vi ste primili 2 gola sto znaci totalno zasluzeno ste ispali, ne znam zasto se od ovoga pravi bombasti clanak, cuj nesretno ispali, a oni u stvari primili 2 gola, pa gdje je tu nesretno ispadanje ako primis 2 gola, ma tipicna budalastina zbog ovih izjava.
Zikazaza07
U svakom slucaju portugalci su bili bolji ali nisi u pravu za drugi gol jer Borac je nakon prvog gila krenuo na sve ili nista
Dzondzy
Danilović stasao u igračinu, igra sa toliko lakoće i autoriteta kao da ima ogromno iskustvo. Šteta zbog poraza, momci dali sve od sebe. Ako se šta može prigovoriti to je Jagodiću zbog kockanja s izmjenama i čekanju produžetaka. Trebao je osvježiti ekipu oko 70 te kad smo pali. Glavu gore idemo dalje.
Brazuka
90 minuta se branili zuti suti bgt sta lupas
user1597849779
Ajde ba ne rise da ste otišli u produzetke samo bi mogli primit još 2, 3 komada
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.