Pavlović je činio čuda: Pogledajte kako je Borac na nesretan način ispao iz Evrope

Poraz od Rio Avea

Pavlović je činio čuda: Pogledajte kako je Borac na nesretan način ispao iz Evrope

A. Čaušević

Borac je svoj evropski put okončao u drugom pretkolu Europa lige porazom od Rio Avea s 0:2.

Izabranici Vlade Jagodića odigrali su dobar i borben meč, ali im je u samom finišu kada je utakmica vodila u produžetke sreća okrenula leđa.

Naime, portugalski predstavnik je do golova stigao u 90. minuti te u šestoj minuti sudijske nadoknade. Pogađali su Tarantini i Jambor.

Odličan u redovima Banjalučana je bio golman Pavlović koje u finišu meča imao nekoliko vrhunskih odbrana. Sjajno je intervenisao i kod prvog gola, ali fortuna nije bila na njegovoj strani.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U Borcu što prije trebaju zaboraviti večerašnji poraz te se okrenuti domaćim takmičenjima. Već za nekoliko dana ih čeka duel sa Tuzla Cityjem u 8. kolu Premijer lige.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1597849779
E vala nek su ispali smradovi jedni
5 5
Prle
Iako je u 90min, ne znam bas da je toliko nesretno ako je golman Borca imao utakmicu zivota i skinuo 3-4 zicera...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi