Fonseca: Džeko je ovdje s nama, sutra će biti na utakmici

Edmir Škorić

Trener Rome Paulo Fonseca održao je upravo press konferenciju za novinare organizovanu pred prvu utakmicu Rimljana u novoj sezoni Serije A.

Roma će sutra igrati u Veroni, a jedna od tema bio je Edin Džeko. Bh. reprezentativac je na pragu transfera u Juventusa i jutros se pozdravio sa ekipom u Trigoria centru, ali Fonseca tvrdi - Edin je tu i danas i sutra.

"Džeko je ovdje s nama i sutra će biti na utakmici. Nema smisla razgovarati o transferima jer je trenutno Džeko ovdje s nama", rekao je Fonseca novinaru koji ga je upitao o dolasku Arkadaiusza Milika iz Napolija i odlasku Džeke u Juventus.

Roma u 20:45 sati sutra igra u Veroni, ali Džeke najvjerovatnije neće biti u timu, bez obzira na izjave trenera rimskog kluba.

Džeko bi, prema pisanju nekih italijanskih medija poput Tuttosporta ili Gazzette dello Sport, trebao čak debitovati u nedjelju za Juventus u meču protiv Sampdorije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.