Milik odletio za Švicarsku, njegova koljena mogu biti jedina prepreka za Džekin transfer

Posao bi uskoro biti završen

Milik odletio za Švicarsku, njegova koljena mogu biti jedina prepreka za Džekin transfer

E. Škorić

Edin Džeko bi ubrzo trebao da postane novi igač Juventusa, a za sada je ostalo samo da Roma potvrdi transfer Arkadiusza Milika.

Milik je prihvatio ponudu Rome i sve je dogovoreno, ali čeka se još da se obavi ljekarski pregled kako bi se cijeli posao završio. Prvobitno će biti fokus na Milikova koljena i ako sve bude u redu, on potpisuje ugovor s Romom. Pošto je imao ranije dvije povrede koljena, u Romi žele da se ona dodatno pregledaju i da budu sigurni da neće uzalud potrošiti 20 i nešto miliona eura.

Bude li sve u redu, Milik do večeras potpisuje, a ujedno će to značiti da više ne postoji nijedna prepreka za transfer Džeke u Juventus. Bh. napadač je jutros u Trgioriji pozdravio svoje bivše saigrače i zaputio se iz Rima u Torino, pa bismo u narednih 24 sata trebali dočekati zvaničnu potvrdu jednog od najvećih poslova ove sezone u Italiji.

U međuvremenu je Milik, koji je iz Napolija za 20-ak miliona eura plus bonuse prešao u Romu, krenuo prema Švicarskoj gdje će odraditi dio ljekarskih pregleda. On je u društvu agenta Davida Pantaka uočen na aerodromu Ciampino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karlosicroberto
Ja polako više ne znam što otvaram više SS. Ba Ima li koja bolja sportska BH stranica?
5 1
Penderinos
Zar niste napoisali da vise nema nikakvih prepreka
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi