Kapiten Kraljeva provocira

Ramos se pretvorio u čarobnjaka: Magijom s dresom Reala prisjeo na muku najljućim rivalima

Admin Čaušević

Sergio Ramos je već godinama za mnoge najbolji štoper svijeta, ali zbog svojih igara i prgavosti je među najomrženijim igračima navijačima najvećih rivala Real Madrida. 

Real Madrid je prošle sezone postao prvak Španije, a Kraljevi su pred svoj prvi meč nove sezone La Lige odlučili da prisjednu na muku svojim najvećim rivalima Barceloni i Atletico Madridu.

Naime, Ramos je izveo mađioničarski trik s dresom Reala tako što se na njegovom desnom rukuavu pojavio bedž kojeg nose aktuelni prvaci.

Španski defanzivac je desnom rukom protrljao desni rukav i na mjestu iznad emblema La Lige pojavio se zlatni bedž koji će stajati na dresu Los Blancosa tokom sezone 2020/21.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid novu sezonu španskog prvenstva otvara sutra teškim gostovanjem u San Sebastianu protiv Real Sociedada. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart, a svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.