Zidane ne može izbjeći pitanje o Baleu: "Između nas nikada nije bilo problema"

Velšanin napušta Kraljeve

Zidane ne može izbjeći pitanje o Baleu: "Između nas nikada nije bilo problema"

E. Čaušević

Gareth Bale će ovog ljeta napustiti Real Madrid i nalazi se na korak od povratka u Tottenham.

Velšanin je već mjesecima van prvog tima kraljevskog kluba, a većinu mečeva prošle sezone odgledao je s klupe. Zinedine Zidane mu je jasno poručio da ne računa na njega više i da je vrijeme za njegov odlazak.

Engleski mediji objavili su jučer da je Bale sve dogovorio s Tottenhamom i da će se vratiti u bivši klub. O tome je bilo riječi i na današnjoj press konferenciji Reala, a Zinedine Zidane jednostavno nije mogao izbjeći pitanje o Velšaninu.

"Uopšte me ne dotiču priče o tome da sam ja kriv što on odlazi jer to nije tačno. Situacija je dosta komplikovanija od toga. Između mene i njega nije bilo problema i nije tako kao što mediji predstavljaju", rekao je Zidane i dodao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim mu sve najbolje. Nisam razgovarao s njim. On je sjajan igrač i ostavio je trag u Realu i to mu niko ne može oduzeti. Njegov odlazak nema nikakve veze sa mnom i to treba da se zna. On je još naš igrač i stvari oko transfera nisu završene da pričam o nekim detaljima".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi