Održana sjednica

Upravni odbor FK Željezničar ostaje isti, bit će dodatno pojačan

Edmir Škorić

Sjednica Upravnog odbora FK Željezničar koja je počela danas u 18 sati, napokon je završena.

Na sjednici je bilo riječi o samim problemima unutar kluba, ali nije bilo riječi o ostavkama pojedinih članova Upravnog odbora, iako je bilo nekih najava da bi se to moglo dogoditi.

Ono što je najvažnije, promjena u samom Upravnog odboru, dakle, nema i sastav će ostati isti i u narednom periodu. Štaviše, očekuju se i neki novi članovi u Upravi.

Najviše se diskutovalo o trenutnoj situaciji u klubu i o narednim koracima. Svi su svjesni da situacija nije dobra, ali svi su također odlučni da nastave zajedno i da pomognu klubu da pronađe pravi put.

Što se tiče priče oko terena, rečeno je da će biti određenih aktivnosti, ali dogovor je da se u ovom trenutku ne izlazi u javnost na tu temu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.