Večeras sjednica UO FK Željezničar, šta spremaju čelnici kluba?

Biće zanimljivo u Plavom salonu

Večeras sjednica UO FK Željezničar, šta spremaju čelnici kluba?

S. Mlaćo

Večeras će biti održana sjednica Upravnog odbora FK Željezničara.

Sjednica je zakazana za 18 sati u Plavom salonu stadiona Grbavica i mogla bi dati važne odgovore vezane za budućnost kluba.

Velika finansijska kriza trese Plave, a navijači su posebno razočarani nakon subotnjeg poraza od Krupe na Grbavici (0:1).

Već odavno se špekuliše da bi Željezničar finansijska dugovanja mogao riješiti prodajom pomoćnog terena stadiona Grbavice, a od istog novca bi se krenulo u gradnju Trening kampa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar slavi 99. godina, a situacija u klubu je loša, te navijači traže odgovore na brojna pitanja, a koja se svakako odnose na trenutnu situaciju, te budućnost kluba.

Da li će večeras mnoge stvari biti jasnije ostaje da se vidi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Zadnji neka ugasi svjetlo!!!!
13 6
BatonDezitijat
unistise nas Amar Badzak I Selimovic davno su ovi.iz Konjica govorili otjeraj te Badzka prodace vam i Grbavicu ! zavrsicemo.ko Celik i Kk bosna
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi