24

Komentari (24)

Ters
Situacija je jednostavna. Raspustiti staru upravu, a za novu raspisati konkurs i izabrati onu sa najboljim programom. I na kraju svake godine valorizacija zacrtanog. Najlakše je prodati pomoćni, ali je to kratkoročno, dakle nikakvo rješenje.
BHFanataic
Privatizavija kluba jedibo rjesenje :/
Tumbe1976
koga ce bolan naci da ulaze u klub u doba korone. pa svi se za glavu ufatili .privrede u kolapsu ,firme jedva kraj sa krajem sastavljaju. cak su i neki najveci klubovi na svijetu u stanju debele stednje .
Atromitos
Hahahahahahahhhaa prodajte pomocni debili
BatonDezitijat
zar je neko mislio da ce otici dok ne prodaju pomocni teren moraju da se Rastale prevaranti ! Samo mi nije Jasno kako Manijaci i sva ta Udruzenja navijaca sute ili.ih je Amar podplatio sa Cvajom da imaju za Nargile !
Lafac
Izvini lobotomac nisam te odmah prepoznao
BatonDezitijat
zato cemo prepoznati takve kao.ti sto su podrzavali ove sti ce zelju dovest na nivo Celika
Bordobjeli
Proda će karnu to je opštinsko zemljište.. Tako bar piše u katastru..
kaskada24
Proći će još jedna godina (možda i vise njih), doći će i novi Makabi, navijači ostati željni iskoraka a ni svjesni da je ovo samo zato sto ne traže odgovornost nadležnih... “Tihi fudbalski ubica” polahko kljuca Želju
Lafac
@kaskada24 zašto se ti interesuješ za nas,idi na svoje teme i tamo razglabaj
Bordobjeli
E ti se naši da kažeš... Čuj lafac..
frkt
Bolje mu je ime nego tvoje..Čuj bordobjeli e svašta
mosaljozemosaplavo
Kada se culo za prodaju pomocnog terena, odjedanput se "zeli" pojacati upravni odbor i uzeti dio kolaca, kako ste samo ofirni.
Rajvosa2019
Steta, Zelji su potrebne promjene - da se rijese neki problemi unutar kluba / a ovako u odboru jedna ruka pere drugu - ovi sigurno nece pomoci klubu , oni pomazu samo sebi i u odboru jedni drugima
milivoje
Promjena će biti to je neosporno jer trenutni saziv nije u stanju voditi klub na pravi način,slažu se neke stvari koje bi mogle obradovati navijače.
Lafac
Žao mi je radi pojedinih likova na ss zašto nije bilo ostavki u UO da mogu svoje teorije pisati i lagati šta oni znaju hahahahah
bistrik87
Imam osjecaj da su sjeli zato sto moraju, jer su navijaci trazili sjednicu. Popili koju kafu, foru koju Amar bacio, malo pricao kako protivnici imaju plan i hajmo kucama.
Juggjesamojedan
Tako je i bilo
Lafac
Hahaah bistrik87 nece moci zaspati veceras jer nije bilo ostavki koje je prizeljkivao hahaha Samo cu reci tebi i takvim kao sto si ti da cete vrlo brzo vidjeti neke lijepe velike stvari sto se spremaju za UO ,toliko od mene za sada !!
Msc2019
Hahaha bitno pojačanje u opravnom odboru. Znaci tu su pare. Druze para nema, nece niko igrati za dzabe, nece dovjeka općina upumpavati svaki mjesec po 200 milja da se plaćaju igrači. Za opremu su duguje preko 350 milja, poreznoj preko 3 miliona, gdje su fiksni troškovi kluba, odrzavnaje stadiona itd itd. Evrope nema, nema sponzora.
Denchi
Lijepe velike stvari? Decko ovo citaju i djeca, ne budi vulgaran. Prodaja pomocnog je dokaz nesposobnosti ove garniture, gdje ce ekipa trenirati dok ne zavrse "kamp"? Taj pomocni je uvijek bio necija zelja i sad ce se prodati da se ugasi pozar, a sta sljedece godine?
Brazuka
Ublehasi.bravo
Lafo
Nemate pojma niti vizije, a to se najbolje odražava na Željinoj školi fudbala, djeca iz dvije generacije pionira i predpionira treniraju na istom stadionu i igraju ševe 4×sedmično a onda istrče vikendom na veliki teren i traži se od njih da igraju fudbal!!! Ništa ne ulažete u podmladak!!!
SG87
Znaci sipanje vode u suplje bure... E moj Zeljo, ostajemo i dalje zakucani u belajima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.