FK Željezničar zakazao novu prijateljsku provjeru na Grbavici

Stiže Azot

FK Željezničar zakazao novu prijateljsku provjeru na Grbavici

S. Mlaćo

Tmurni oblaci su se nadvili nad Grbavicom.

Željezničar je u subotu poražen od Krupe na svom terenu (0:1), a Plavi i ove sedmice nastavljaju sa odigravanjem prijateljskih mečeva.

Većinom je rival do sada bila visočka Bosna, a sada na Grbavicu stiže NK Azot Vitkovići.

Susret se u četvrtak sa početkom od 16:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Azot je 14-plasirana momčad Druge lige Centar, a sa klupe ga predvodi nekadašnji napadač Željezničara i Sarajeva Admir Raščić.

Bit će to sigurno izazov za Ajanovića, Mudželeta, Hodžića, Muslića, Ćukova, Alyja, Isakovića i društvo na jednom od najljepših bh. stadiona.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vuckobih
Da li je Azot bunker ekipa?
9 1
NoName
Ako dobiju ovaj Azot, jel se odgadja derbi?
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi