Oglasio se na Instagramu

Pjanić se s prijateljem provozao ulicama Barcelone, a u automobilu uživali uz pjesmu Ace Lukasa

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u subotu je debitovao za Barcelonu protiv Elchea u prijateljskoj utakmici, a službeni debi mogao bi biti već u nedjelju u meču La Lige protiv Villarreala.

Barcelona sezonu otvara na Camp Nou protiv Žute podmornice u meču trećeg kola, a prva dva kola će naknadno igrati jer su dobili duži odmor od ostalih zbog nastupa u završnici Lige prvaka prošlog mjeseca.

Za Katalonce bi u nedjelju zvanični debi trebao upisati i naš Pjanić koji je stigao ovog ljeta iz Juventusa. Bh. veznjak već je odigrao pola sata protiv Elchea i uspio je zadovoljiti kriterije navijača u prvom nastupu.

Pjanić se sigurno još uvijek navikava na životu u Barceloni uz svoju porodicu i najbliže prijatelje. S njim je tu i Miralem Nalić koji je jedan od najbližih prijatelja našeg igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su večeras odlučili malo da se provozaju ulicama Barcelone što je Pjanić objavio na Instagram storyju, a mnogi su zapazili da uživaju u pjesmi Ace Lukasa "Umri u samoći".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.