Ansu Fati jedva dočekao odlazak saigrača da preuzme njegov broj

Više neće nositi boj 31 na leđima

Ansu Fati jedva dočekao odlazak saigrača da preuzme njegov broj

E. Čaušević

Mladi fudbaler Barcelone, Ansu Fati, pred početak nove sezone odlučio je promijeniti broj na dresu.

Fati je danas potpisao novi ugovor s Kataloncima do ljeta 2024. godine u kojem se nalazi otkupna klauzula od čak 400 miliona eura.

Također, ovaj 17-godišnjak je odlučio da promijeni broj na dresu i neće više nositi broj 31.

Nakon što je Arturo Vidal napustio klub ostao je slobodan broj 22, a upravo je Fati odlučio da zaduži taj broj pred početak nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
U La ligi igrači prve ekipe moraju nositi brojeve od 1 do 25 (a za golmane je obavezno rezervisan broj 1 i broj 13), eto znaci nije odlučio već je morao promjenit broj ;-)
5 0
Mele
Ja mislio Suarezovu devetku uzeo, e jeste mu i broj bas..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi