Lista igrača do kraja sedmice

Tatar nije jedini igrač iz Premijer lige na Bajevićevom spisku

Admin Čaušević

Dušan Bajević će do kraja sedmice objaviti spisak igrača na koje će računati u izuzuetno važnom oktobarskom okupljanju. 

Za razliku od nekih prethodnih okupljanja, ovaj put na spisku će se naći dvojica fudbalera iz Premijer lige BiH, što baš nije bila česta pojava u prošlosti. ,

Naime, osim Benjanima Tatara trenutno najboljeg strijelca prvenstva na spisku se našao i odlični desni bek Širokog Brijega, Branimir Cipetić.

Cipetić je bio prisutan i na septembarskom okupljanju. Debitovao je za Zmajeve protiv Italijana u Firencu i zaista ostavio odličan dojam na je sve pa je poziv na neki način bio i očekivan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, fudbalska reprezentacija BiH će u oktobru odigrati čak tri utakmice i to u razmaku od sedam dana. Prvi i najvažniji meč je 8. oktobra protiv Sjeverne Irske u polufinalu baraža za EP.

Preostala dva duela su mečevi Lige nacija. Tri dana nakon polufinala play offa u Zenici će Zmajevi dočekati Nizozemsku, dok će 14. oktobra gostovati Poljskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.