4

Komentari (4)

Rajvosa2019
Ima tu dosta igraca koji bi mogli na spisak - koje bi ja i mi voljeli vidjeti na spisku, ali realno niti mi imamo ligu u rangu neki evropskih /svetskih standarda , momci nisu fizicki spremni na te karafeke , zato dijaspora je majka za sve vrste ovih avantura , to je nivo PL BiH nazalost
Belajsuz1989
Slazem se u potpunosti a tobom ali ovo je jedina reklama nasoj ligi ne bi li prodali igraca za bar pristojnu cifru.Nasi klubovi se ne mogu domoci grupne faze nekog euro klupskog takmicenja da bi bili pod lupom skauta igraci.
Arnel925
Pa sve zavisi u zadnje vrijeme dosta igrača koji su igrali u našoj ligi završili su u reprezentaciji. Prije su bili Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Lulic, Pjanic, Medunjanin itd. Sve igrači koji su bili iz dijaspore sad su većinom igrači iz naše lige kao Hadziahmetovic, Koljic, Gojak, Visca, Kovačević i ostali koji su započeli karijeru u Premijer Ligi. Mislim da vise treba davati šanse igračima iz Premijer lige. Jer nema vise djece dijaspore kao prije. Ta nova djeca će sve više htjeti da igraju za države gdje su rođeni.
Denchi
Nema dijaspora igraca za repku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.