Foto - EPA

Bh. veznjak sasvim iskren

Pjanić otkrio šta mu je Ronaldo rekao na odlasku iz Juventusa: Bio je razočaran...

M. Šljivak

Miralem Pjanić prešao je u ljetnom prelaznom roku iz Juventusa u Barceloni.

U razmjeni za Arthura Mela i novac bh. veznjak je stigao na Camp Nou i sa jednim od najvećih timova svijeta je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pjanić će tako nakon Cristiana Ronalda imati priliku da zaigra i sa Lionelom Messijem, a u razgovoru za Mundo Deportivo je otkrio šta mu je CR rekao nakon što je završen transfer u Barcelonu.

"Kada je transfer bio završen rekao mi je da je sretan zbog mene i da ću u Španiji biti sretan i zadovoljan. Bio je razočaran što odlazim, ali mi je rekao da vjeruje da ću se dobro zabaviti u timu kao što je Barcelona", rekao je Pjanić i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Cristiano je veliki profesionalac. On je pravi čovjek za svlačionicu i primjer je za svakog saigrača", rekao je Pjanić.

Miralem bi debi u dresu katalonskog kluba trebao imati tokom vikenda kada Barcelona u susretu La Lige čeka Villarreal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.