Pjanić se s prijateljem provozao ulicama Barcelone, a u automobilu uživali uz pjesmu Ace Lukasa

Oglasio se na Instagramu

Pjanić se s prijateljem provozao ulicama Barcelone, a u automobilu uživali uz pjesmu Ace Lukasa

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u subotu je debitovao za Barcelonu protiv Elchea u prijateljskoj utakmici, a službeni debi mogao bi biti već u nedjelju u meču La Lige protiv Villarreala.

Barcelona sezonu otvara na Camp Nou protiv Žute podmornice u meču trećeg kola, a prva dva kola će naknadno igrati jer su dobili duži odmor od ostalih zbog nastupa u završnici Lige prvaka prošlog mjeseca.

Za Katalonce bi u nedjelju zvanični debi trebao upisati i naš Pjanić koji je stigao ovog ljeta iz Juventusa. Bh. veznjak već je odigrao pola sata protiv Elchea i uspio je zadovoljiti kriterije navijača u prvom nastupu.

Pjanić se sigurno još uvijek navikava na životu u Barceloni uz svoju porodicu i najbliže prijatelje. S njim je tu i Miralem Nalić koji je jedan od najbližih prijatelja našeg igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su večeras odlučili malo da se provozaju ulicama Barcelone što je Pjanić objavio na Instagram storyju, a mnogi su zapazili da uživaju u pjesmi Ace Lukasa "Umri u samoći".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bananko
Ne moze Kalesija iz njeg haha
16 5
Wiener
boze me sacuvaj..koga slusa... mogu ja otici iz sela..al nemoze selo iz mene
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi