Beganović pred derbi

"Tuzla City je možda i najplaćenija u ligi"

Admin Čaušević

Plate fudbalera u Premijer ligi su poslovna tajna, međutim javna je tajna da su među najplaćenijim prvotimci Tuzla Cityja.

Svjestan toga je i kapiten Slobode Amar Beganović što je kazao i u najavi gradskog derbija, međutim vjeruje da željom i borbenošću da Crveno-crni mogu do punog plijena.

"Tuzla City je možda i najplaćenija u Premijer ligi, skup sjajnih individaualaca, znamo o kakvoj ekipi se radi, međutim tu nema tajni, mi smo mlada ekipa, dobro radimo i nadam se da će u nedjelju rezultat biti u našu korist", rekao je odlični desni bek.

"Nama je svaka utakmica ista, u svaku utakmicu ulazimo u istom motivu", dodao je Beganović koji se nije želio osvrtati na utakmicu sa Sarajevom i spornom situacijom kod drugog gola Bordo tima.

Utakmica Tuzla City - Sloboda igra se u nedjelju s početkom u 18 sati. Susret će suditi Elvis Mujić iz Banovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.