Crnogorac: Nemamo respekta prema nikome!

Sloboda u nedjelju igra gradski derbi

Crnogorac: Nemamo respekta prema nikome!

A. Čaušević

Prvi tuzlanski derbi ove sezone igrat se u nedjelju, a nominalni domaćin na stadionu Tušanj bit će Tuzla City. 

Trener Slobode Gradimir Crnogorac je u najavi utakmice kazao kako njegovi igrači ulaze spremni u ovaj u susret i bez respekta prema protivniku,

"Znamo da nas očekuje teška utakmica u nedjelju, dobro smo skautirali protivnika, znamo da je to dobra ekipa s visokim ambicijama, ali imamo mladu i poletnu ekipu koja se može svakom suprotstaviti", rekao je Crnogorac te dodao:

"Svi igrači su spremni i dat će maksimum kao što je to bilo i u prethdnom utakmicama, vidjeli ste protiv Sarajeva da nemamo respekta prema nikome, mislimo o sebi i nadam se da ćemo odigrati još jednu dobru i borbenu utakmicu i da će rezultat biti u našu korist."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kratku najavu utakmice dao je i kapiten Slobode, Amar Beganović.

"Nama je svaka utakmica ista, u svaku utakmicu ulazimo u istom motivu", kazao je Beganović koji se nije želio osvrtati na utakmicu sa Sarajevom i spornom situacijom kod drugog gola Bordo tima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Salihović23
"Nemamo respekta prema nikome" = "imamo respekt prema svakome"
3 0
wubpozz
Nemamo respekta, osnovno načelo sporta..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi