10

Komentari (10)

Bulle
Bolje uzet kao u Bingu i plus jos na ruke i bit zadovoljan nego na platu od 1000 jos toliko uplacivat guzonjama koje sjede po stolicama i kradu. Kad svi mlate sto ne bi i on....
Make075
Plata ko u Bingu.
GiS
Ni blizu najplacenijih, a i ovo sto Azmir daje pare je smijesno pogotovo kad uzmemo u obzir da placa minimalne poreze za plate
Paradajz
igraju za minimalac a ispod stola ostatak plate Haha poštenjačina Azmir.
Adohordas
Amaterska izjava...kakve veze ima sto su najplaceniji haha..Zamislite da je neki igrac Werdera to izjavio za Bayern? to bi koma bila u Njemackoj haha.
user1596870987
Koliko srebrenicki kamiondzija pljacka drzavu dajuci plate na ruke, a obracunavajuci minimalac?! Koliko mu je ono stavka u bilansu vezana za plate?
Ivica_Osim8
Pa sto se igraci ne zale ako je takk
pjanke.sa
A zato moj Ivica sto je jos uvijek „Suti dobro je da ne puca“
Bulle
De navedi privatnika koji daje platu 1500 km a da placa cijeli iznos na banku??
emir_89
I sad je to OK ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti