Novi igrač Rome

Pedro na predstavljanju otkrio kroz kakav period prolazi Džeko

Admin Čaušević

Nakon Primere i Premiershipa Pedro Rodriguez je odlučio da karijeru nastavi u Seriji A. Iskusni Španac je danas održao svoju prvu pressicu kao fudbaler Rome. 

Edin Džeko je proteklih dana bio top tema u Romi zato i ne čudi da su italijanski novinari Pedru postavljali pitanja o popularnom Dijamantu.

Novinari su Pedra pitali da li je Džeko sretan zbog ostanka u Romi. Španski ofanzivac je dao sljedeći odgovor:

"Vidim ga zadovoljnog. Nosi važnu težinu u našoj svlačionici, zadovoljni smo što je ostao s nama. Pravi razliku i pomaže da se pobjeđuje", kazao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zadvoljan sam što je ostao jer nam trebaju kvalitetni igrači da ostvarimo ciljeve. Mislim da smo dobra ekipa sa dosta mladih igrača i iskusnih igrača kao što su Džeko i Mkhitaryan. Oni su jedan razloga zašto sam izabrao Romu", dodao je Španac.

Podsjećanja radi, Džeko je bio blizu prelaska u Juventus, već je bio viđena na ljekarskom pregledu u Torinu, ali je na kraju sve propalo te je ostao u Romi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.