Foto - Barcelona

Bh. veznjak uvjeren da je sve bila samo nesreća

Pjanić najavljuje: Želimo osvetu za 8:2 u Lisabonu

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić stigao je nedavno u Barcelonu i u nedjelju bi mogao imati svoj zvanični debi u dresu katalonskog velikana.

Bh. fudbaler je uvjeren kako će Barcelona ove sezone osvajati trofeje i dotakao se poraza od Bayerna rezultatom 8:2 u prošlosezonskom četvrtfinalu.

Pjanić ističe da katalonski velikan želi osvetu za ono što se desilo u Lisabonu.

"Ovaj tim želi osvetu za ono što se desilo u Lisabonu. Želimo dokazati da je to sve bio splet nesretnih okolnosti", rekao je Pjanić za katalonski Sport i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovi momci su odavno već zaradili poštovanje u svijetu fudbala i smatram da nemaju kome šta više dokazivati. U fudbalu se dešavaju teški trenuci i nema fudbalera Barce koji ne želi dokazati da je rezultat od 8:2 splet nesretnih okolnosti. Ja u to ne sumnjam. Protekla godina je bila teška, ali uvjeren sam da ćemo ove godine biti veoma dobri", dodao je Pjanić.

Miralem bi prve minute u dresu Barcelone trebao upisati u nedjelju u utakmici protiv Villarreala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.