Pjanić otkrio šta mu je Ronaldo rekao na odlasku iz Juventusa: Bio je razočaran...
Foto - EPA

Bh. veznjak sasvim iskren

Pjanić otkrio šta mu je Ronaldo rekao na odlasku iz Juventusa: Bio je razočaran...

M. Šljivak

Miralem Pjanić prešao je u ljetnom prelaznom roku iz Juventusa u Barceloni.

U razmjeni za Arthura Mela i novac bh. veznjak je stigao na Camp Nou i sa jednim od najvećih timova svijeta je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pjanić će tako nakon Cristiana Ronalda imati priliku da zaigra i sa Lionelom Messijem, a u razgovoru za Mundo Deportivo je otkrio šta mu je CR rekao nakon što je završen transfer u Barcelonu.

"Kada je transfer bio završen rekao mi je da je sretan zbog mene i da ću u Španiji biti sretan i zadovoljan. Bio je razočaran što odlazim, ali mi je rekao da vjeruje da ću se dobro zabaviti u timu kao što je Barcelona", rekao je Pjanić i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Cristiano je veliki profesionalac. On je pravi čovjek za svlačionicu i primjer je za svakog saigrača", rekao je Pjanić.

Miralem bi debi u dresu katalonskog kluba trebao imati tokom vikenda kada Barcelona u susretu La Lige čeka Villarreal.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Plakao ko siroce :D
4 0
Eduard
Rekao mu da ne zaboravi mesiju dati kulen sto mu je poslao rodjak iz portugala od domacih goveda
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi