Brazilac se nije proslavio

Nekoliko turbulentnih sati iza Thiaga Silve: Lampard ga je "dotukao" tokom utakmice!

Admin Čaušević

Thiago Silva je prije nekoliko sati bio možda i najsretniji u svlačionici Chelseaja, međutim uslijedila je noćna mora za iskusnog Brazilca. 

Frank Lampard je odlučio da Silva nosi kapitensku traku Chelseaja u svom debitantkom nastupu u Premiershipu, međutim stvari su krenuli neželjenim putem.

Naime, u 26. minuti susreta Silva je napravio amatersku grešku. Lopta mu je prilikom prijema lopte prošla ispod noge, uslijdila je furiozna kontra WBA, a strijelac je bio Robinson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U drugom poluvremenu Lamparad je odlučio da sve baci u napad nakon što je njegov tim stigao do 3:2. a kao najslabiju kariku na terenu izabrao je Silvu.

Naime, perspektivni stručnjak je izveo Silvu u 73. minuti. Brazilac sigurno neće pamtiti po lijepom svoj debi u Premiershipu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.