Nevjerovatan učinak

Podatak nakon kojeg će bivši zatvorenik u snovima proganjati Guardiolu!

Admin Čaušević

Pep Guardiola je trener koji teži ka savršenstvu, takav je bio u Barcelonu i Bayernu, a ništa nije drugačiji ni na klupi Manchester Cityja. 


Međutim, nakon jučerašnjeg fijaska protiv Leicester Cityja Guardiola bi trebao ozbiljno razmsliti o promjeni mnogih stvari jer primiti pet golova na domaćem terenu je svakako ponižavajuće.

Manchester City je na Etihadu izgubio od Leicester Cityja sa 2:5, a junak popularnih Lisica bio je bivši zatvorenik, Jamije Vardy.

Čovjek koji je prije 13 godina bio u zatvoru zbog tuče te hodao sa elektronskom narkuvicom je Guradiolinom timu uspio zabiti tri gola iz tri udaraca. Zaista nevjerovatan učinak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vardy je tako posto prvi fudbaler koji je uspio zabiti dva hat-tricka timu kojeg predvodi Guardiola, ranije je to uradio u decembru 2016. godine kada su Lisice slavile s 4:2.

Inače, jedini koji je još tri puta bio strijelac protiv Guardiole je igrač kojem se ovaj trener najviše divi - Lionel Messi. Barcelona je u oktobru 2016. dobila City s 4:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.