Petarda je pala: Leicester ponizio Manchester City na Etihadu!

Kakva utakmica

Petarda je pala: Leicester ponizio Manchester City na Etihadu!

Esmer Oštraković

Nogometaši Leicestera ostvarili su nevjerovatnu pobjedu na gostovanju kod Manchester Cityja sa 2:5.

Domaća ekipa je bila favorit, posebno jer je igrala kući, ali ovakvom razvoju situacije se niko nije mogao nadati.

Sjajno je krenulo za Manchester City jer je Mahrez u 4. minuti pogodio za vodstvo domaće ekipe. Izjednačenje Leicesteru donio je Vardy sa bijele tačke u 37. minuti.

U drugom poluvremenu nevjerovatna igra Leicestera rezultirala je sa još četiri postignuta gola. Prvo je Vardy u 54. minuti sjajno petom postigao gol, a isti igrač je u 58. minuti ponovo bio siguran sa bijele tačke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U 77. minuti Leicester je vodio sa 1:4, a golčinu je postigao Maddison koji je u igru ušao samo pet minuta ranije.

Malo nade u 84. minuti Manchester Cityju donio je Ake svojim golom, ali je u 88. minuti dosuđen i treći penal za goste, a u gol ga je pretvorio Tielemans.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ćelavac je stukao 500 miliona samo na odbranu i primi 5 komada na svom terenu. Otkaz mu treba sašit jer Guardiola je pročitana knjiga.
3 0
Maestro
Madison je strašan igrač napravit će on veliki transfer a sve u svemu odlična igra gosta
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi