Argentinac preuzeo odgovornost s bijele tačke

Ansu Fati htio izvesti penal i zabiti hat-trick Villarrealu, a onda se pojavio Messi

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone za vikendu su porazili Villarreal sa 4:0 u meču trećeg kola La Lige.

Za Katalonce je to bio prvi meč u novoj sezoni jer su dobili više odmora zbog čega su propustili dva uvodna kola, a te utakmice će naknadno odigrati.

Barcelona je protiv Žute podmornice bez problema došla do pobjede, a meč je obilježio 17-godišnji Ansu Fati koji je zabio dva gola.

Fati je već u 15. minuti nakon asistencije Albe pogodio za 1:0, a samo četiri minute kasnije zabio je sjajan gol za 2:0.

U 35. minuti Fati je htio da dođe do hat-tricka kada je izborio penal, te je uzeo loptu u ruke, ali Lionel Messi mu je očito poručio da će on biti taj koji će izvesti penal, te je na kraju Argentinac pogodio za 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na licu Fatija se može vidjeti da mu nije bilo drago kada mu je Messi uzeo loptu, ali kasnije ga je Argentinac malo smirio i dao nekoliko savjeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.