Koemanov potez otkrio da će Pjanić protiv Celte zaigrati od prve minute

Danas nije trenirao

Koemanov potez otkrio da će Pjanić protiv Celte zaigrati od prve minute

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u četvrtak igraju u gostima protiv Celte Vigo meč četvrtog kola La Lige.

Barcelona je u nedjelju otvorila sezonu pobjedom protiv Villarreala (4:0), a izabranike Ronalda Koemana već u četvrtak očekuje meč protiv Celte što je tradicionalno neugodno gostovanje za Katalonce.

Prošle sezone je Barcelona osvojila samo bod protiv Celte što je na kraju bio jedan od odlučujućih mečeva u kojem su izgubili titulu. Celta je prethodnih godina znala itekako da uzdrma Barcelonu protiv koje su uvijek posebno motivisani.

Međutim, Koeman želi da njegova ekipa nastavi s odličnim igrama i očekuje nova tri boda. Barcelona je i danas odradila novi trening, a Koeman je poštedio nekoliko igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji pišu da je odmarao igrače koji će igrati protiv Celte, te da su od prvotimaca trenirali samo Ansu Fati i golman Neto. Odmor je dobio i bh. reprezentativac Miralem Pjanić i očekuje se da će on zaigrati od prve minute u četvrtak.

Pored Pjanića današnji trening Barcelone propustili su još Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Messi, Griezmann i Coutinho.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

saju701
Ako bog da od prve minute Pjanic
6 0
Adnanos
Propustio je i De Jong i Sergio a trenutno sa taktikom koju gaji Koeman Pjanic moze zamijenit samo jednog od ove dvojice
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi