Sarajevo sutra igra protiv Škota

Izjava igrača Celtica koja itektako može motivisati bh. šampiona!

Admin Čaušević

Sarajevo će protiv Celtica nastojati pobijediti i tako izboriti historijski plasman u grupnu fazu Europa lige. 

U najavi utakmice Mohomed Elyounoussi je dao izjavu koja bi mogla itekako motivisati fudbalere bh. šampiona u u sutrašnjem duelu.

Naime, ovaj 26-godišnji Marokonac je kazao kako je sutra sve na igračima Celtica te da će oni ti koji će odlučiti ko će proći, a ko ispasti.

"Ulazimo u utakmicu da pobijedimo. Bit će težak meč. Riga se dobro branila, a možda će i Sarajevo slično igrati protiv nas, ali nadam da ovaj put možemo zabiti malo ranije."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Na kraju krajeva sve je do dan i do onog što možemo stvorii na utakmici. Ja sam tip igrača koji nikada nije zadovoljan i mislim da uvijek ima stvari koje možemo popraviti", rekao je Elyounoussi u najavi utakmice.

Utakmica na stadionu Bilino polje počinje u 20 sati, a igrat će se jedan eliminacioni susret, odnosno u slučaju neriješenog rezlutata poslije 90 minuta slijede produžeci, a ako bude potrebno i penali.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.