Ekspedicija Celtica stigla u Sarajevo, slijedi odlazak u Zenicu

Sutra igraju protiv bh. šampiona

Ekspedicija Celtica stigla u Sarajevo, slijedi odlazak u Zenicu

Admin Čaušević

Fudbaleri, stručni štab i predstavnici Celtica doputovali su u Bosnu i Hercegovinu uoči sutrašnjeg duela play-offa za Europa ligu. 

Škoti su sletjeli na aerodrom u Sarajevu, a u prijestolnici Bosne i Hercegovine se neće dugo zadržati, već će se odmah zaputiti u Zenicu.

Celtic je i prošle godine igrao protiv Sarajeva, ali ovaj put umjesto na stadionu Asim Ferhatović Hase utakmica će se igrati na Bilinom polju.

Inače, uoči polaska u BiH prvak Škotske je u svom trening kampu obavio trening. 

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjećanja radi sutrašnja utakmica igra se u 20 sati, a na centru će se naći arbitri iz Francuske na čelu sa Benoitom Bastienom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
niceg me u zivotu nije strah ko tamnoputog igraca na krilu protivnika...
6 0
IzgubljeniSlon
Daj im gas maske odmah, neka se pripreme za Zenicu adekvatno.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi