Bajka se nastavlja i ove sezone

Tim koji ne zna zabiti običan gol: "Kompjuterska" akcija i "zakucavanje" u punom trku

Admin Čaušević

U modernom fudbalu važi nepisano pravilo koje glasi da pobjeđuju obično oni koji najviše ulažu, međutim postoji jedan klub koji prkosi tom "zakonu". 

Atalanta prošle sezone nije ništa osvojila, ali je svojim načinom igre oduševila cijeli fudbalski svijet. Ekipa iz Bergama je nastavila gdje je stala.

Izabranici Gian Piera Gasperinija su protiv Lazija postigli sjajan gol poslije "kompjuterski" odigrane akcije jer je u 32. minuti meča protiv Lazija sve bilo savršeno.

Interesantno dol je djelo bočnih igrača. Gosens je s lijeve strane uputio milimterski precizan centaršut, a na loptu je naletio Hateboor, otvorio nogu i zakucao loptu u mrežu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, nakon prvog poluvremena Atalanta ima tri gola prednosti

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.