Skoro pa identičan gol

Projektilom je zaledio navijače Željezničara, a večeras je isto uradio Mourinhu

Admin Čaušević

Željezničar je ove sezone zapeo već na prvoj prepreci u Evropi. U prvom pretkolu poslije preokreta bio je bolji Maccabi koji je pobijedio sa 3:1. 

Plavi su vodili u Izraelu golom Ivana Lendrića, ali navijače kluba s Grbavice spektakularnim golom u 38. minuti "zaledio" Tjarron Chery.

Mnogi su rekli da će teško kada Chery postići tako dobar gol, međutim večeras je u Londonu postigao skoro pa identičan gol.

Igrala se 17. minuta utakmice Tottenham - Maccabi kada je Cery na zaista fenomenalan način sa 25 metara zabio u same rašlje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Chery je zabio za 1:1, ali su do kraja meča Pijetlovi napunili mrežu Izraelaca jer je slavili sa visokih 7:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.