Tottenham "brži" od Manchester Uniteda: Brazilski napadač novo pojačanje

Vinicius stiže u Tottenham

Tottenham "brži" od Manchester Uniteda: Brazilski napadač novo pojačanje

A. Beganović

Brazilski napadač Carlos Vinicius pojačat će redove Tottenhama, pišu otočki mediji.

Prema informacijama koje danas dolaze sa Otoka, Tottenham će od Benfice posuditi Viniciusa do ljeta 2021 uz mogućnost otkupa za 45 miliona eura.

Dogovor zainteresiranih strana je postignut i očekuje se da uskoro bude ozvaničen, a treba napomenuti da je ovog napadača želio i Manchester United, no Tottenham je izašao kao pobjednik.

Vinicius je ponikao u Goiasu, a u dosadašnjoj karijeri između ostalog je nastupao za Rio Ave, Monaco i Gremio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U prošloj sezoni je za Banficu odigrao 32 utakmice i pritom je postigao 18 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Tottenham ove godine osvaja Ligu Prvaka...
0 6
Eno30
Svi su brzi od Manchestera uprava je uzs ovako velikog kluba mnogo se igraca povezuje sa Manchesterom dok oni dvome se drugi kupuju a treba im jos najmanje 3 dobra igraca da bi mogli nesto da naprave
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi