Osim: Na kraju rezultat ne oslikava stvarno stanje na terenu

Željezničar bolji od Budućnosti

Osim: Na kraju rezultat ne oslikava stvarno stanje na terenu

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su sa 2:1 u gostima savladali Budućnost iz Banovića u meču šesnaestine finala Kupa BiH.

Plavi s Grbavice uspjeli su se plasirati u osminu finala golom Semira Štilića, te autogolom Berbića.

Nakon meča Amar Osim imao je šta da kaže.

"Prilično smo se ispromašivali, na kraju rezultat ne oslikava stvarno stanje na terenu. Oni su dali gol iz neke naše greške, a mi nismo dali golove kada smo morali. Ali, dobro prošlo sve korektno i bez povreda. Ispoštovana je nekakva hijerarhija, mi smo igrali prvo poluvrijeme prilično ozbiljno i napravili razliku, u drugom smo izmijenjali svjesno jer za vikend imamo tešku utakmicu. Budućnost je iskoristila i zabila gol iz naše greške, zahvaljujem im se na gostoprimstvu", rekao je Osim, te se osvrnuo na meč protiv Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Svaka je važna. Važan nam je bio i prolaz u Kupu. Znali smo da s iskombinovanom ekipom možemo ostvariti ono što želimo. Ali, u ponedjeljak ćemo morati biti u punom sastavu i maksimalno fokusirani kako želimo nešto da uradimo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bordobjeli
Bravo šefe... Ostani horde su uz tebe...
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi