Dolazak Napolija pod upitnikom

Iz Juventusa poručili: Naši igrači će sutra biti na terenu

Midhat Šljivak

Derbi susret Serije A između Juventusa i Napolija koji je na programu sutra  je pod velikim upitnikom.

Zdravstvena služba regije Campanija je zabranila polazak igračima Napolija za Torino jer su u klubu zabilježena tri pozitivna slučaja zaraze koronavirusom.

Međutim, iz Juventusa su poručili da će se oni pojaviti na terenu. Napoli ima dovoljno zdravih igrača da odigra utakmicu i igrači Stare dame će sutra biti na terenu od 20:45.

"Juventus želi objaviti da će se naši fudbaleri pojaviti na terenu za meč protiv Napolija sutra od 20:45 sati, kako je planirano po kalendaru Serije A", saopšteno je iz torinskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U slučaju da se Napoli ne pojavi na utakmici susret bi se tako trebao registrovati službenim rezultatom 3:0 za Juventus.

Ipak, postoji mogućnost da reaguje Serije A i da se meč odgodi, a više o svemu će se znati sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.