Redsi traže čuvara mreže

Klopp u Tottenhamu pronašao novog golmana

Adnan Beganović

U sami smiraj prelaznog roka aktuelni engleski prvak Liverpool mogao bi dovesti golmana.

Kako pišu otočki mediji Jurgen Klopp nezadovoljan je partijama Adriana, inače rezervnog golmana koji je dobio priliku zbog povrede Alissona, pa je krenuo u potragu za novim golmanom.

Navodno, je na meti Redsa golman Tottenhama, Paulo Gazzaniga, Argentinac kojeg je još 2017. doveo bivši menadžer Mauricio Pochettino.

Argentinski čuvar mreže nije u planovima Josea Mourinha i nakon dolaska Joe Harta treći je golman Tottenhama i u Londonu sasvim sigurno neće praviti probleme za ovaj transfer.

Pitanje je samo da li će Redsi otkupiti argentinskog čuvara mreže ili će ga pak dovesti na jednogodišnju posudbu, a o finansijskim detaljima transfera još uvijek se ništa ne zna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.