Jedna riječ Jurgena Kloppa opisala je stanje na terenu

Villa "razbila" Redse

Jedna riječ Jurgena Kloppa opisala je stanje na terenu

A. Beganović

U okviru 4. kola Premiershipa fudbaleri Aston Ville su sinoć "razbili" Liverpool (7:2).

Malo ko je prije početka meča davao bilo kakve izglede za pobjedu Aston Villi, no da je fudbal nepredvidiv pokazao je i sinoćnji meč.

Aston Villa se poigrala sa aktuelnim prvacima, a nakon meča blistao je od sreće menadžer Dean Smith.

"Bio je to napaoran meč. Kada vam Jurgen Klopp kaže "vau", znate da se napravili nešto dobro. Momci su bili sjajni, savršeno su ispunili plan igre. Bilo su u najboljem izdanju", istakao je Smith.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najviše žalim što s nama nije bilo navijača. Nadam se da će uživati u ovoj pobjedi kod kuće. Doista ogromna stvar za igrače, jako su se trudili. Kada igrate protiv Liverpoola ni pri rezultatu 5:2 niste sigurni je li to dovoljno za pobjedu", dodao je Smith.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi