Izgubio kompas: Adrian je primio sedam golova, ali je nečim drugim privukao pažnju

Španac se loše proveo na Villa Parku

Izgubio kompas: Adrian je primio sedam golova, ali je nečim drugim privukao pažnju

A. Čaušević

Možda i najlošiju noć u karijeri Adrian je imao sinoć na Villa Parku. Golman Liverpoola je čak sedam puta loptu vadio iz svoje mreže.

Adrian je imao nekoliko kikseva, posebno kod prvog gola, međutim španski čuvar mreže je uspio privući pražnju zbog nečega drugog.

Igrala se 85. minuta kada je Adrian potpuno pogrešno procijenio jedan centaršut. Španac je djelovao kao da je izgubio kompas.

Totalno je pogriješio putanju lopte, djelovao je iznenađen što je igrač Aston Ville uspio stići loptu, ali je lopta završila na prečki.

Ipak, poslije utakmice stigle su riječi ohrabrenja za 33-godišnjaka i to od menadžera Juergena Kloppa.

"Kod prvog gola je pogriješio, ali kod ostalih nije mogao ništa uraditi. Nismo mu pomogći večeras. Stvarno je dobar golman. Nije on bio problem. Reakcija kod prvog gola nije bila njegov, već naš problem", rekao je Nijemac.

Nakon utakmice oglasio se i Adrien, tipičnom porukom za fudbalere nakon nekog neuspjeha.

"Dan za zaborav, ali vratit ćemo se jači", bila je reakcija španskog golmana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...ti si za zaborav i ne vracaj se vise nikad ziv bio...Karius je mila majka bio.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti