Foto - EPA

Zlatan prijetio Maxiju

"Sviđaš mi se, ali sljedeći put kad napraviš tako nešto ću ti slomiti lice"

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović je u prošlosti imao dosta zanimljivih trenutaka sa saigračima.

Gdje god da je igrao Ibra je imao glavnu ulogu, a dok je nosio dres Milana u prvom mandatu za saigrača je imao Maxija Lopeza.

Argentinac je sarađivao sa Zlatanom u vrhu napada, ali je imao i teških trenutaka van terena.

"Igrali smo protiv Parme. Dodao sam mu loptu u kaznenom prostoru, a on se nije pomakao. Gledao je kako lopta odlazi i onda je počeo da viče na mene. Želio je loptu kraj nogu. Rekao sam mu da je bilo dobro dodavanje i da je imao situaciju da šutira", priča Maxi i dodaje:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očekivao sam da će mi nešto reći u svlačionicu, ali nije. Nakon nekoliko dana prišao mi je i rekao: Sviđaš mi se, Argentinci imaju karakter i govore ono u što vjeruju, za razliku od Brazilaca. Nije to bilo sve jer je dodao: Sljedeći put kad napraviš tako nešto, slomit ću ti lice", ispričao je svoju situaciju sa Zlatanom 36-godišnji Argentinac.

Zlatan je zaista jedinstven i o njemu postoji mnogo zanimljivih priča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.